Auto Tutankhamon

Auto Tutankhamon

Pyramid Seeds
1 Recenzie
7,00 €
S DPH
Tutankhamon Auto Seeds je avtocvetna različica Tutankhamona. Ima nekoliko nižji odstotek THC kot njena fotodependentna različica, vendar še vedno dosega ravni nad povprečjem trga.
Množstvo semien

 
Vrsta
Autofloreciente
Genetika
AK-47
Približna višina v notranjosti
60 -150 cm
Približna višina na prostem
+ 70 cm
Vonj
Citronka
Okus
Sveže sadje
Vroče začinjeno
Zdravilna
Ne
Fizični učinki
Mehko sproščujoče
Psihični učinki / psihotični
Meditacija
Podaljšana stimulacija
Kultura
Notranjost
Zunanjost
Notranja teža
450 gr/m2
Zunanja teža
50 - 200 g
Kanabinoidni odstotki
CBD manj kot 1%
THC 17%
Notranjost Cloom
75 dnevi
PYRAUTOTUT
Auto Tutankhamon je zvezda med avtocvetočimi sortami, ki predstavlja vrhunec vzreje in genetike. Ta edinstveni fenotip ne podeduje le vseh najboljših lastnosti svojega prednika, Tutankhamona, ampak doda tudi neprimerljivo prilagodljivost in hitrost rasti, značilni za avtocvetoče rastline. Dosegajoč višino več kot 70 cm v odprti zemlji, Auto Tutankhamon uspeva v ugodnih klimatskih pogojih, kar kaže na njegovo neprimerljivo vitalnost in moč. Okus te sorte je pravo bogastvo za poznavalce. Oddaljujoč se od bolj tradicionalnih citrusnih not svojega feminiziranega nasprotnika, Auto Tutankhamon ponuja slajši in bogatejši okusni profil, ki pušča praznični pookus na vaših okušalnih brbončicah. Oblikovanje dolgih in debelih cvetov, ki so kot posuti s kristali, ta sorta kaže impresivne rezultate pridelka tako na prostem kot v zaprtih prostorih. Ne glede na to, kje raje gojite Auto Tutankhamon, bodisi v prijetnem kotičku vašega doma ali v skrivnem vrtu pod odprtim nebom, je zagotovljeno, da vas bo razveselil z obilno in kakovostno letino. Izbira Auto Tutankhamona pomeni izbiro za neprimerljivo kakovost in pridelek, ki bo prišel z vsako rastlino te čudovite avtocvetoče sorte. Dovolite si uživati v njenem sladkem okusu in močnem učinku, in videli boste, da je to res vrhunska izbira za poznavalce.
1 Recenzie

Planta muda
Yerba de dioses de hai su nombre.aroma vainilla con nuez .esta planta sobrepasa de nota el 10 para mi gusto .pyramidseeds
Autor: Adrian na 28.09.2022
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:
Product added to wishlist
Produkt pridaný na porovnanie.

Prihláste sa na odber noviniek a my vám poskytneme zľavový kupón 10 %

Na sua localidade não fazemos envios, porém você pode comprar nossas sementes na Flora Urbana.