Auto American Pie

Auto American Pie

Pyramid Seeds
1 Recenzie
6,00 €
S DPH
Z sedativnimi in psihedeličnimi učinki je Auto American Pie pravi poklon klasičnemu filmu iz leta 1999. Njen okus je sladek.
Množstvo semien

 
Vrsta
Autofloreciente
Genetika
Power Plant
White Widow
Približna višina v notranjosti
50 -150 cm
Približna višina na prostem
+ 70 cm
Vonj
Sweet
Okus
Sandalwood
Sweet
Zdravilna
Ne
Fizični učinki
Sproščujoče
Psihični učinki / psihotični
Psychedelic
Kultura
Notranjost
Zunanjost
Notranja teža
400 gr/m2
Zunanja teža
50 - 220 g
Kanabinoidni odstotki
CBD manj kot 1%
THC 15%
Notranjost Cloom
60 dnevi
PYRAUTOAMP
Auto American Pie je avtocvetni fenotip zadnje generacije, izpeljan iz slavne sorte American Pie, ki se odlikuje po nekaterih razlikah od svoje feminizirane različice. Ta sorta je srednje velika rastlina, ki lahko zraste do 70 cm v višino, ko je gojena na prostem v obdobjih največje sončne aktivnosti. Za gojenje v zaprtih prostorih se priporoča sajenje do 20 rastlin na kvadratni meter, kar omogoča, da presežejo višino 1,50 m. Pomembno je vzdrževati režim osvetlitve 18 ur svetlobe in 6 ur teme skozi celoten razvojni cikel, da se zagotovijo optimalni pogoji za rast in cvetenje. Auto American Pie se razlikuje po svojem sladkem okusu in aktivirajočem cerebralnem učinku, ki odlično spodbuja ustvarjalno mišljenje in služi kot vir energije. Ta sorta je idealna izbira za gojitelje, ki želijo združiti udobje avtocvetnih rastlin z visokokakovostnimi značilnostmi American Pie. Zahvaljujoč svoji prilagodljivosti in obvladljivi velikosti je Auto American Pie primerna tako za začetnike kot za izkušene vrtnarje.
1 Recenzie

Bad
I’d like to start by saying I’m an experienced grower. This isn’t my first season growing the giggle-bush.
I popped 3 A.pie auto seeds last cycle and 2 failed to germinate completely and the one plant that did sprout went in to flower on day 15 from sprout.
Plant is a short, bushy waste of space. Seriously, it’s almost cute, little 15” tall weed plant thinks it’s all grown up.
But fo real, I came here to write this review to keep anyone else from wasting their time on these.
I don’t have anything against Pyramid seeds and their W.widow performed great last grow, but this strain did not impress.
I know there is a certain amount of luck when growing from seed, but 2/3 being duds and the survivor being a waste of space is unacceptable.
Autor: Zach na 22.03.2023
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:
Product added to wishlist
Produkt pridaný na porovnanie.

Prihláste sa na odber noviniek a my vám poskytneme zľavový kupón 10 %

Na sua localidade não fazemos envios, porém você pode comprar nossas sementes na Flora Urbana.