Auto Purple

Auto Purple

Pyramid Seeds
2 Recenzie
7,00 €
S DPH
Auto Purple je rastlina s sladkim okusom in sproščujočimi učinki na telesni ravni zaradi svojega 13% THC. Gre za avtomatsko različico fotodependentne Purple od Pyramid Seeds.
Množstvo semien

 
Vrsta
Autofloreciente
Genetika
Purple
Ruderalis
Približna višina v notranjosti
40 -140 cm
Približna višina na prostem
+ 60 cm
Vonj
Prisegajo jagode
Okus
Sladko sadje
Zdravilna
Ne
Fizični učinki
Sproščujoče
Psihični učinki / psihotični
Serenity
Veselje
Kultura
Notranjost
Zunanjost
Notranja teža
400 gr/m2
Zunanja teža
40 -180 g
Kanabinoidni odstotki
CBD manj kot 1%
THC 13%
Notranjost Cloom
65 dnevi
PYRAUTOPU
V čarobnem svetu vrtnarjenja obstaja skrivnostni eliksir narave, znan kot Auto Purple – avtocvetoče čudo najnovejše generacije, potomec legendarnega seva Purple. Ta rastlina, kot bi jo naslikal umetnikov čopič, ima kompaktne oblike, kot da je vsak list in veja skrbno postavljena, da ustvarja umetniško delo, popolno za skrivne vrtove nizkih teras. Prava lepota Auto Purple se razkrije v njegovi vijolični barvi, ki spominja na veličastne sončne zahode na oddaljenih planetih, kar mu daje čaroben in skrivnosten videz. Vsak cvetni list skriva zgodbo večnega spomladanskega enakonočja, ko noč sreča dan, in svet ovije skrivnostni somrak. Dišava Auto Purple je potovanje v deželo večnega poletja, kjer se okus zrelega, s soncem poljubljenega sadja združi z neverjetno sladkostjo, ki spominja na daljna potovanja v iskanju pozabljenih zakladov. Vsak vdih te popelje v pravljični svet, poln radosti in čarovnije. Učinek Auto Purple fino uravnava med poživljajočim pritokom cerebralne energije in globokim, objemajočim sproščanjem, ustvarjajoč stanje blažene harmonije med telesom in dušo. Ta rastlina je pravi eliksir miru za iskalce samote in meditativnega počitka. Čeprav se Auto Purple ne more pohvaliti z obilnim pridelkom, je vsak njen delček kaplja nektarja, nabranega z najredkejših cvetov, kar njen okus in učinek dela pravo utelešenje popolnosti. Auto Purple ni zgolj rastlina; je pesem, ki jo je napisala sama narava, hvalnica lepoti in edinstvenosti bivanja.
2 Recenzie

Recomendable!
Excelente cannabis un efecto relajante y cerebral totalmente recomendado para después de un día laboral o el fin de semana con amigos
Autor: Alexis R. na 29.05.2023

Great strain
Microgrow cycle, 80 days from seed to harvest. Buds are amazing, long flowers, stone hard, astonishing color. Harvested a little to early, 60/40 milk trichomes. 60 watt, coco ugro, 20x20x45 - ~30g. (its my bad, it really could easily get to 50-60 g. in my box).

Effect good, it feels good :) but with some downsides, too sleepy for me, not for the midday, also dry eyes.

One of the best strain in my memory for 5 years growing.
Autor: Jhon Sam na 24.07.2022
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:
Product added to wishlist
Produkt pridaný na porovnanie.

Prihláste sa na odber noviniek a my vám poskytneme zľavový kupón 10 %

Na sua localidade não fazemos envios, porém você pode comprar nossas sementes na Flora Urbana.