Wembley

Wembley

Pyramid Seeds
1 Recenzie
8,00 €
S DPH
Wembley ima 21% THC in njegovi učinki so čisto sproščujoči na fizični in mentalni ravni. Njegov okus spominja na žvečilni gumi in tropsko sadje.
Množstvo semien

 
Vrsta
Sativa 20%
Índica 80%
Genetika
AK-47
Bubble Gum
Vonj
Sladko sadje
Okus
Tropski sadje
Žvečilni gumi
Zdravilna
Ne
Fizični učinki
Sproščujoče
Psihični učinki / psihotični
Sproščujoče
Kultura
Notranjost
Zunanjost
Notranja teža
500 gr/m2
Zunanja teža
0,5-1,5 kg
Kanabinoidni odstotki
CBD manj kot 1%
THC 21%
Notranjost Cloom
58 dnevi
Tuja Cvetenje Evropa
2. in 6. september
Tuje cvetenja Latinska Amerika
1-2 aprila
PYRFEMWEM
Wembley, navdihnjen ne samo z nogometnimi zmagami na zelenem igrišču, ampak tudi z legendarnimi akordi, ki so odmevali znotraj sten stadiona, nas spominja na koncert velikih Beatlesov, ki so pustili neizbrisen pečat v zgodovini glasbe. Ta sorta je kot glasbeno delo, kjer je vsak akord genetska dediščina AK-47 in Bubble Gum, vsaka nota pa odmev največjih trenutkov, prenesenih skozi čas. Močan sproščujoč in dolgotrajen učinek Wembleyja vas popelje v tisto dobo, ko je glasba Beatlesov napolnila stadion, obljubljajoč neskončno svobodo in nove obzorja. Okus Wembleyja, s svojimi svežimi tropskimi notami in sladkobo Bubble Guma, prikliče brezskrbno ekstazo in veselje, ki ga je vsak oboževalec občutil ob tem zgodovinskem dogodku. Ta rastlina, tako kot sam Wembley, je postala arena za največje dosežke ne samo v športu, ampak tudi v glasbi, pri čemer vsaka žetev predstavlja praznovanje, ki izkazuje spoštovanje tako športnim kot glasbenim legendam. Wembley ni samo sorta konoplje; je most med generacijami, simbol dobe, ko sta glasba in šport združila svet, puščajoč dediščino, ki navdihuje še danes.
1 Recenzie

Wembley
Yo ahora ya llevo 2 meses y una semana y las primeras semana mostró deficiencias pero ya al cabo de un mes tomó fuerzas y asta ahora esta mostrando gran altura y anchura de tronco ya que es fotoperiodica
Autor: Excequiel na 15.05.2022
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:
Product added to wishlist
Produkt pridaný na porovnanie.

Prihláste sa na odber noviniek a my vám poskytneme zľavový kupón 10 %

Na sua localidade não fazemos envios, porém você pode comprar nossas sementes na Flora Urbana.